Butiker
Kundservice
Sök

Interiörbutiken i Sociala Medier 

facebook-interiorbutiken.png  instagram-interiorbutiken.pngErbjudande

 

 Fritzlogga2.jpg

SJUAN EK SPECIALPRIS

Stol Sjuan i ek och krom finns nu i ett begränsat antal i lager till detta fantastiska pris.

Nu: 3.950:- (ord.pris 4.559:-)


Begränsat antal.

Fritz-hansen-Sjuan-ek-Interiorbutiken.jpg

VOICE_POS_SVART_kopiera.jpg

VITI-SERIEN 10%

Just nu är det 10% rabatt på hela Viti-serien. Viti är en serie förvaringsmöbler i olika utföranden. Skåpet är designat av Stina Sandwall med inspiration ifrån Island. Kan välja utförande på stomme, rygg, handtag och hyllplan.


Gäller t.o.m. 30/6

Kampanj_voice_Q2-1.jpg

DUX_logo.jpg

KARIN 73 SPECIALPRIS

Just nu kampanjpriser på Karin 73 i svart och cognac. Fåtölj Karin 73 är en elegant och klassisk fåtölj som är designad av Bruno Mathsson 1969. År 1973 blev ryggdynan djuphäftad men annars är den identisk med Karin från 1969.

Gäller så långt lagret räcker.

Fatolj_Karin_fran_DUX.jpg

 

 DUX_logo.jpg

RITZY SPECIALPRIS

Ritzy soffa är en jubileumsutgåva från DUX i begränsat antal. Lädret Caribou Tabacco är ett exklusivt anilinläder som bara blir vackrare med åren. Vacker designad rygg gör att soffan med fördel lämpar sig för att stå fritt i rummet. Soffan lämpar sig väl för såväl hem som kontor.

Finns i begränsad upplaga.

Ritzy-tobacco-fri.png

Republic_of_Fritz_Hansen_lo.jpg

MYRARN 3101 LIMITED EDITION

Fritz Hansen lanserar nu klassiska ikonen Myran 3101 - designad av Arne Jacobsen – i en vacker och unik limited version i ljusgråbetsad ekfanér och pulverlackade bronsben. 

Passa på - Limited Edition. 4.695:-.

Myran_gra_kampanj.png

string_logo_b.jpg

STRING POCKET JUBILEUM

String® pocket hyllan som är Nisse Strinnings sista verk fyller 10 år – vilket då firas med att Maths Theselius fått formge en Jubileumsversion som är utförd i outslitligt rostfritt stål.

Varje ex är numrerat och graverad med texten: String Pocket – 10 years – stainless steel Mats Theselius – made in sweden – nr xxxx/2015

Pris: 2.995:-

String_pocket_hylla_jubileum_rosfri_stal.jpg

Fritzlogga2.jpg

SJUAN FRAMSIDES- ELLER HELKLÄDD SPECIALPRIS

Stolen Sjuan 3107 framsides- eller helklädd från Fritz Hansen. En klassiker designad av Arne Jacobsen.

  • Läder valnöt       6.495:-  (15.357:-)
  • Läder svart         5.495:-  (8.387:-)
  • Helklädd svart    6.995:-  (11.128:-) 

  • Se erbjudanden >>

Erbjudandet gäller endast så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

1720.jpg

DUX_logo.jpg

JETSON SVART SPECIALPRIS

Fåtölj Jetson från Dux i Classic Soft läder, designad av Bruno Mathsson. Med unik design och utmärkt komfort tillhör Jetson från 1966 än idag favoriterna. Skålformad sits och hög ergonomiskt utformad rygg med nackkudde. Förkromat eller svartlackat roterande stativ med minne.

Jetson Classic Soft läder: 21.950 :-

jetson_sned_600x600.jpg

eilersen  08 2008.jpg

LIFT SPECIALPRIS 

Lift är en modern och stilren soffa från Eilersen. Den höga sittkomforten med separata sitt- och rygg dynor gör Lift till en favorit. Soffan kommer med lösa cylinder kuddar. Du kan få den i flertal tyger samt färger. Välj mellan 2-sits, 3-sits, 4-sits med eller utan divan. lift_soffa_tangent.jpg

DUX_logo.jpg

JETSON FLAX SPECIALPRIS

Fåtölj Jetson Canvas i tyg Flax, designad av Bruno Mathsson. Med unik design och utmärkt komfort tillhör Jetson från 1966 än idag favoriterna. Skålformad sits och hög ergonomiskt utformad rygg med nackkudde. Förkromat eller svartlackat roterande stativ med minne.

Jetson Canvas: 17.990:- (Ord. 24.200:-)Jetson.jpg

Fritzlogga.jpg

SJUAN 3107 VIT SPECIALPRIS

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande på klassiska stolen Sjuan från Fritz hansen. Vitlackad med ben i krom eller vit monokrom.

Den klassiska stolen Sjuan, eller Serie 7™, formgavs av Arne Jacobsen 1955 och är den överlägset mest populära och sålda stolen i Fritz Hansens sortiment, och kanske även i möbelhistorien. Sjuan är en vidareutveckling av Myran™ med sin formpressade fanér.

Sjuan 3107 vitlackad med krom eller vitt underrede: 3.995:- (5.336:-)

Sjuan_stol_vitlackad_Fritz_Hansen.png

brunomathsson.gif

EVA SPECIALPRIS

Fåtölj Eva är en klassisk fåtölj  med skön sittkomfort. Fåtöljen har sits av massiv björk och armstöd och underrede av böjlimmad bok. Erbjudandet gäller med sadelgjord svart eller natur. Design Bruno Mathsson.

EVASvart_webb.jpg

Erbjudande
LIGGFÅTÖLJ
SUPERSPIDER LÄDER
24 900 :-27 900 :-
Erbjudande
LIGGFÅTÖLJ
SUPERSPIDER
27 900 :-34 990 :-
Erbjudande
Fler val
FÅTÖLJ
JETSON
21 950 :-26 950 :-

eilersen  08 2008.jpg

STREAMLINE 3-SITS SPECIALPRIS

Danska Eilersens fina soffa Streamline kan du nu få till kampanjpris. Designsoffan Streamline är en modern och typisk Eilersensoffa, här som 3-sitssoffa. Kampanjpris på Streamline gäller för tre olika tygsorter. Streamline kampanjsoffa har avtagbar klädsel och ben i rostfritt stål.Streamlinewebb2.jpg

eilersen  08 2008.jpg

GREAT LIFT 3-SITS SPECIALPRIS

Great Lift från Eilersen kan du nu få till kampanjpris. 3-sitssoffan som ger en total upplevelse av njutning, komfort och kvalitet. Great Lift är inget annat än utmärkt.

Den delade ryggen gör det möjligt att med ett enkelt handgrepp lyfta upp en del av ryggsektionen för bättre komfort (kan höjas med 13 cm). Sitt- och ryggdynorna har duntopp vilket ger bra stöd till både arm och nacke. Soffan har avtagbar klädsel.
greatlift_sofa.jpg

DUX_logo.jpg

JOHAN LÄDER SPECIALPRIS

DUX soffan Johan. En stilren, klassisk soffa som är utrustad med DUX Pascal®-spiraler i sitsen för optimal komfort. Läder i Classic soft 88 svart med ben i rostfritt stål. Avtagbar klädsel.johan_le.jpg